Hoe werkt het bij Gloria Cards?

 Je kunt in 6 eenvoudige stappen kaarten bestellen. Hoe je dat doet? Dat leggen we je hier uit.

Voordat je gaat beginnen is het handig om een account te maken door je te registreren. De voordelen zijn:
- Al je ontwerpen terugvinden
- Ontworpen kaarten opnieuw bewerken
- Verschillende versies van je ontwerp opslaan
- Je eigen adressenboek aanmaken

Stap1: Kies de mooiste kaart

Bekijk onze verschillende collecties. Maak eventueel gebruil van de filters om het mooiste kaartje te vinden. Je kunt een mooie kaart opslaan door op het hartje te klikken. Deze komt in je eigen collectie te staan die je terug kan vinden in je account. Je kunt ook zelf een kaart maken door te beginnen met een blanco kaart.
Als je een kaart aanklikt dan kom je op de pagina waar je alles leest over deze kaart zoals de formaten en prijs.

Stap 2: Ontwerp de kaart in de editor

In de editor kun je de meeste details van de kaart aanpassen: kleuren, lettertypes. Je mag gebruik maken van onze uitgebreide beeldbank. Het is mogelijk om een foto te uploaden.

Stap 3: Bewaar je kaartje

Bewaar je ontwerp in je account. Hierdoor kun je jouw ontwerp altijd opnieuw weer bekijken en tussentijds aanpassen of bestellen. Zelfs na een bestelling kun je het kaartje opnieuw aanpassen! Ook kun je een kopie maken van een kaart.

Stap 4: Bestel een proefdruk

Je krijgt de proefdruk echt thuis gestuurd. Ga naar je eigen collectie en klik op de kaart. Kies voor “verder met bestellen” en daarna voor “proefdruk bestellen”. Tijdens het bestellen kun je kiezen tussen verschillende formaten, papiersoorten en kleuren enveloppen. Bij de 1e proefdruk ontvang je een proefsetje met daarin voorbeelden van de papiersoorten en kleuren enveloppen. 

Enveloppen bestellen

Het is mogelijk om de enveloppen vooraf te bestellen. Zo kun je rustig de adressen alvast op de enveloppen schrijven. Meer lezen over enveloppen?

Stap 5: Maak aanpassingen

Je kunt je kaart terug vinden in je account als je bent ingelogd onder het kopje eigen collectie. Kies voor "kaart bewerken" waardoor je weer in de editor komt en je aanpassingen kunt maken omdat jullie op de proefdruk zagen dat iets niet helemaal mooi was. Als het nodig is mag je nog een proefdruk bestellen om het eind resultaat te bekijken.

Stap 6: Bestelling plaatsen

Ga naar je eigen collectie in je account en klik op de kaart. Kies voor "verder met bestellen". Je kunt kiezen tussen "pakket ontvangen" en "rechtstreeks verzenden" naar meedere adressen. Kies daarna het formaat van de kaart, de papiersoort en de kleur envelop. Je kunt ook nog leuke extra's bij de kaarten bestellen zoals bijvoorbeeld sluitzegels. 
Doorloop daarna het bestel proces en betaal de kaarten veilig met de verschillende betaalmogelijkheden.

Over je bestelling

Voor alle bestellingen geldt: Op maandag t/m vrijdag vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.
Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten of enveloppen worden normaal gesproken op de eerstvolgende werkdag bij jou thuisbezorgd. 
Proefdrukken en bestellingen tot 19 stuks worden per post verzonden via PostNL en binnen 1-3 werkdagen bezorgd.

Contact

Vind je het fijn om met ons even te overleggen over je bestelling? Of over het ontwerp van je kaart? Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur bereiken via het nummer 085-0438027 of via info@gloriacards.nl. We helpen je graag.