Bestel een proefdruk van je kaartje

Proefdruk standaard collectie:

Dit is de collectie kaarten zonder folie of een luxe afwerking. Voor de 1e proefdruk betaal je €1,-. Dit is inclusief verzendkosten. Je bestelt de proefdruk op het formaat en papiersoort dat je mooi lijkt met daarbij een envelop. De volgende proefdruk heeft de prijs van de stuksprijs. Deze prijs vind je op de pagina waar je alles kunt lezen over jouw gekozen kaartje of onder je kaartje als je deze opgeslagen hebt in je account.

Proefdruk exclusieve collectie:

Dit is de collectie kaarten met folie of luxeafwerking. Voor de 1e proefdruk betaal je €2,50. Dit is inclusief verzendkosten. Je bestelt de proefdruk op het formaat en papiersoort dat je mooi lijkt met daarbij een envelop. De volgende proefdruk heeft de prijs van de stuksprijs. Deze prijs vind je op de pagina waar je alles kunt lezen over jouw gekozen kaartje of onder je kaartje als je deze opgeslagen hebt in je account.

Hoe bestel je een proefdruk?

Een kaart maken:
- Maak een account (kies voor inloggen rechts boven).
- Kies het kaartje die je mooi vindt.
- Maak een mooi ontwerp in de editor.
- Sla de kaart op in je eigen account.

Kaartjes bestellen:
- Ga het bestelproces in en kies voor "Proefdruk".
- Kies het papiersoort die je mooi lijkt.
- Kies de kleur van de envelop.
- Bestel eventueel voorbeeldsetje er bij
- Vul je adres gegevens in.
- Betaal de proefdruk

Voor 18.00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd! 
Proefdrukken met een folie worden iets later verstuurd.

Je krijgt de proefdruk echt thuis gestuurd met daarbij een proefsetje. In het proefsetje vind je voorbeeldjes van alle papiersoorten en alle kleuren enveloppen. Zo wordt het thuis uitkiezen van papiersoort en kleur envelop makkelijker.

Hoeveel proefdrukken mag ik bestellen?

Bestel gerust meerdere proefdrukken als dat nodig is. De 1e krijg je tegen een lager tarief. De volgende proefdrukken bestellen je voor de normale prijs van een enkele kaart.