Wie maakt Gloria Cards?

De eigenaar van Gloria Cards is Jo-Anne van der Lelij-Plomp. Daarnaast heeft zij ook de website Stijlvolle Trouwkaarten. Gloria Cards is opgericht in 2020 nadat het rustig werd in de trouwbranche. Vanuit een passie voor ontwerpen wilde Jo-Anne al langere tijd geboortekaartjes aanbieden. Dit is gelukt met een prachtige collectie. Ook andere kaarten voor speciale momenten worden nu op Gloria Cards aangeboden.

Jo-Anne: het ontwerpen van kaarten is zo'n heerlijk creatief proces waar ik nog steeds blij van wordt. Een kaart ontwerpen die aan alle zijden inspirerend en verrassend is, blijft een leuke uitdaging. Als de kaart op de website staat is het geweldig als ik zie dat mensen proefdrukken er van bestellen. Vaak hebben ze de kaart naar eigen stijl aangepast.

 

Een team van vakmensen heeft Jo-Anne om zich heen, die er voor zorgen dat de websites optimaal draaien en jij goede klantenservice ontvangt. De ontwerpen worden door haarzelf en andere designers gemaakt en in de site gezet. Als je belt of mailt, dan krijg je iemand van de klantenservice aan te telefoon. Zij zorgen er voor dat je snel geholpen wordt. Hebben jullie al een mooie kaart gevonden? Want Jo-Anne of het klantenserviceteam helpt jullie graag bij vragen over de mogelijkheden en aanpassingen.