Verzendkosten & bezorging | Gloriacards

Verzendkosten - in het kort

Proefdrukken: geen verzendkosten
Bestelling: €3,95 / €4,95

Levertijd - in het kort

Proefdrukken en bestellingen standaard collectie: voor 18.00 uur besteld is dezelfde avond verzonden
Proefdrukken en pakketten exclusieve collectie (folie, hout, luxe afwerking etc): voor 18.00 uur besteld wordt 2 werkdagen later verzonden

Wij drukken en verzenden elke werkdag alle bestellingen - uitgezonderd de kaarten met een folie. Na het drukken worden de kaarten aan de postbedrijven van Nederland en België aangeboden. Staat je antwoord over de bezorging niet op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op tijdens werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur op telefoonnummer 085-743 0766 of per mail.

Proefdrukken standaard collectie kaarten

Je betaalt geen verzendkosten voor proefdrukken. De proefdrukken (zonder een folie, hout of luxe afwerking) die je op werkdagen vóór 18.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden; dit betekent aangeboden bij PostNL. Deze proefdrukken passen door de brievenbus. PostNL doet zijn best om in Nederland binnen twee werkdagen te bezorgen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. In België wordt het aangeboden bij Bpost en wordt er binnen 5 werkdagen geleverd. Let op dat in Nederland op maandag geen post wordt bezorgd.

Proefdrukken exclusieve collectie - met een folie, hout, luxe afwerking

De proefdrukken vóór 18.00 uur bestelt met een folie, van hout of een luxe afwerking, hebben een langer verwerkingproces en worden daardoor na 2 werkdagen door ons verstuurd. Deze proefdrukken passen door de brievenbus. PostNL doet zijn best om in Nederland binnen twee werkdagen te bezorgen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. In België wordt het aangeboden bij Bpost en wordt er binnen 5 werkdagen geleverd. Let op dat in Nederland op maandag geen post wordt bezorgd.

Bestelling van minder dan 20 kaarten/enveloppen

Bestellingen met minder dan twintig kaarten of enveloppen worden bezorgd door de postbode van PostNL. Deze bestellingen passen door de brievenbus. Wanneer je de standaard kaarten (zonder folie) voor 18.00 uur bestelt, dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De kaarten met een folie worden binnen 2-3 werkdagen aangeboden bij PostNL. PostNL doet zijn best om het binnen twee werkdagen te bezorgen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. Voor België wordt het aangeboden aan en wordt er binnen 5 werkdagen geleverd.

Bestellingen van meer dan 20 kaarten/enveloppen

Alle bestellingen vanaf twintig kaartjes en enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Voor al onze pakketbestellingen met standaarkaarten (zonder folie) geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur bestelt worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. De kaarten met een folie worden binnen 2-3 werkdagen aangeboden bij PostNL. Normaal gesproken wordt op de eerst volgende werkdag je bestelling bezorgd. De pakketjes worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Wanneer PostNL je niet thuis aantreft, en het pakje ook niet bij de buren heeft kunnen afleveren, dan proberen ze het de volgende dag nogmaals.

Bezorging in België

Voor België worden proefdrukken en bestellingen met minder dan 20 kaarten/enveloppen aangeboden aan Bpost en binnen 5 werkdagen geleverd. Bestellingen van boven de 20 kaarten/enveloppen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Let erop dat in België op zaterdag niet altijd de post wordt bezorgd.

 

Meest gestelde vragen

We hebben misschien je vraag hieronder al beantwoord. 

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, wat nu?

Alle postvervoerders dragen de uiterste zorg voor jouw bestelling. Echter hebben wij geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet het geval is dan horen wij dit graag van je zodat we direct actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op. Heb je een vraag over je pakket met kaarten omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan tijdens werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur op 085-0438027 of neem contact met ons op per mail.

Kan ik zelf de verzenddatum bepalen?

Ja. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Let op dat dit de verzenddatum is, op die dag wordt het pakket aangeboden bij PostNL. Wil je het op een specifieke dag ontvangen, houd dan rekening met 2 werkdagen om er zeker van te zijn dat het op tijd bezorgd wordt.

Ik heb een proefdruk besteld maar geen Track&Trace code ontvangen?

Dat klopt, alleen bij bestellingen vanaf 20 kaarten/enveloppen wordt bij elke bestelling automatisch een mail vanuit Track&Trace verzonden. De bezorging van het pakket kan met de link uit de persoonlijke mail gecheckt worden.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor de proefdrukken betaal je geen verzendkosten. Voor het versturen van je bestelling betaal je €3,95/€4,95

Mijn pakket is beschadigd, wat nu?

Waarschijnlijk is het onderweg beschadigd, dit kan gebeuren. Bel ons tijdens werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur op 085-0438027 of neem contact met ons op per mail zodat we dit snel kunnen oplossen.